top of page

Ambiant biedt acht verschillende laminaatvloeren met verschillende Kwaliteitssoorten.  Het merk staat bekend om haar prachtige kleuren, maar ook om de zeer gunstige prijzen. De Perform, Extensive, Coast, Elite, Sensation, Vintage, Expression en Massive collectie, elk laminaatsoort van Ambiant kent zijn eigen unieke kleur en design. Uitstekend voor een woonkamer, maar ook een  zolder krijgt een prachtige interieur basis met een Ambiant laminaatvloer.

Berry Alloc

BerryAlloc biedt een uniek assortiment laminaatvloeren aan. Duurzame vloeren met uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten, van klasse 32 tot 33. Standaardformaten, extra lange en brede planken, smalle planken, verrassende combinaties en diverse afwerkingen. Vloeren voor alle ruimtes in uw huis, inclusief keuken en badkamer. Verkrijgbaar met Best Loc® en Best Loc® X-Treme lockingsystemen, gedekt door een levenslange garantie, alle laminaten zijn heel gemakkelijk te installeren.

Balterio

Een Balterio laminaatvloer is een prachtige vloer van duurzame klasse en een hoge kwaliteit. De toplaag van elke vloer is slijtvast en zorgt samen met een sterke kern voor een uitstekende kras- en vochtbestendigheid. Zo blijft een vloer van Balterio gedurende vele intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst wordt wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden, in perfecte staat. 

Quickstep

Tarkett

Overige merken

Met een Quick-Step laminaatvloer schep je een authentiek interieur wat een échte sfeer kent. Van een vloer moet je kunnen genieten, op kunnen leven…

Een Quick-Step laminaatvloer wordt met de jaren alleen maar mooier, voor de ultieme vloerliefhebber is dit een mooie investering. Quick-Step heeft de juiste vloer voor elk interieur. Planken en tegels. Breed en smal. Wat past bij jouw droominterieur? Modern of klassiek? Er is een Quick-Step vloer voor elke kamer - zelfs voor je badkamer, wanneer je voor orginaliteit kiest. 

Modern laminaat combineert het beste van design en technologie, is makkelijk te leggen en onderhouden en sterk genoeg voor de belastingen van het dagelijks leven. Er is voor iedereen en voor elke ruimte een passende, langhoudende soort te vinden: van klassieke houtmotieven tot hedendaagse trends. Zelfs voor badkamers en keukens zijn er mogelijkheden. Onze laminaatvloeren zijn gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen en kunnen worden gerecycled.

Naast de bekende merken verkopen wij ook diverse andere merken laminaat. Hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende prijs. Direct uit voorraad of vaak snel leverbaar. Maak kennis met ruim 200 verschillende soorten en designs en laat je verrassen, kom een kijkje nemen in de winkel!

bottom of page