top of page

De PVC stroken van Ambiant zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken.

Douwes Dekker

Stroken en tegels van PVC zijn een moderne versie van het oude ‘zeil’ van de rol. Deze vloer is er in 2 varianten. Bij de eerste is het PVC (ook wel ‘vinyl’ genoemd) verlijmd op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem. Deze vloeren worden ‘zwevend’ gelegd. De tweede versie bestaat uit massieve PVC-stroken die op de ondergrond worden verlijmd. Deze moet daarvoor altijd worden geëgaliseerd. Het PVC is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag. De vloeren voelen warm aan en zijn zeer geluidsarm; ook naar je benedenburen toe. Bij de ‘zwevend’ gelegde versie is hiervoor wel een speciale ondervloer nodig. PVC is uitstekend geschikt voor op vloerverwarming en –koeling én zeer waterbestendig. Vooral de verlijmde versie kan prima in natte ruimtes als keukens en badkamers. Qua design kun je kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten. De Douwes Dekker®-dealers bieden voor alle vloeren bijpassende randafwerking.

Moduleo

Een wereld van design aan uw voeten!

De Moduleo® Design vloeren maken al je interieurdromen bereikbaar. Droom weg bij de honderden steen en houtdessins uit onze collectie en laat je inspireren door de realistische en praktijkgerichte oplossingen. Moduleo® Design vloeren bieden de elegantie en het detail van natuurlijke materialen, zonder de nadelen. Laat je verbeelding de vrije loop en vertel met je Moduleo® - vloer wie u bent.

MFlor

mFLOR designvloeren bieden vele voordelen. Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan. 


De voordelen op een rij:

  • Natuurgetrouwe uitstraling.

  • Waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.

  • Eenvoudig te reinigen.

  • Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud.

  • Aangenaam, zacht loopgeluid.

  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

  • Ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen voor een gezond binnenklimaat.

  • Tot 15 jaar garantie.

  • De designvloeren van mFLOR bieden daarmee een ideale vloeroplossing.

Beautifloor

Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. 

 

De Beautifloor-PVC zijn door hun clickverbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie heeft in totaal maar vele aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor-PVC Vloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl. De Beautifloor PVC vloeren zijn comfortabel, geluidreducerend en zeer geschikt voor mensen met een allergie. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen.

Tarkett

Sterk, praktisch en hygiënisch.

 

Een moderne PVC vloer biedt ook nog eens een enorm scala aan dessins: van stralende kleuren, abstracte patronen en zwart-wit tot perfecte imitaties van natuurlijke materialen als hout en steen. Het voelt bovendien goed aan, met zacht comfort onder de voeten en allerlei afwerkingen waardoor de gevoelsgewaarwording aansluit bij het uiterlijk. Een PVC vloer is slijtvast, waterbestendig en makkelijk te reinigen: de moderne keuze voor een moderne levensstijl.

Quick-Step Livyn

Quick-Step steekt zoveel energie, knowhow en inzet in zijn vloeren, dat jij er zo lang als je wilt zonder zorgen van kunt genieten. Als bewijs van dit commitment geven we minstens 20 jaar garantie op onze Livyn vloeren.

 

Quick-Steps Livyn is een collectie luxe vinylvloeren die de natuurlijke uitstraling van hout of steen combineert met alle praktische voordelen van vinyltegels.

Livyn vinylvloeren zijn in een grote variëteit aan kleuren en dessins verkrijgbaar: 'Balance' in plankenvorm en 'Ambient' in tegelformaat.

Overige Merken

Bij vloerplus vindt u meerdere merken PVC vloeren. Onder andere de unieke Podium vloeren, ruim twee meter lange en brede planken. Maar ook Therdex, Viva Floors en de vloeren van Green Flor vindt u bij ons. 

 

Keuze volop dus, laat je inspireren en adviseren bij het maken van je keuze. Een PVC vloer leggen is geen alledaagse bezigheid. Wel of niet egaliseren, vloerverwarming en alle mogelijke problemen van dien. Wij geven je de juiste voorlichting hierover!

bottom of page