top of page

Ambiant parket is de keuze voor een échte houten vloer met een unieke en authentieke uitstraling. Parket van Ambiant is bijzonder duurzaam en eenvoudig te onderhouden vloer, die als het ware mee leeft met u en uw huis. De Ambiant parket collectie is uitgerust  met een toplaag van 3mm en 4mm. Bij de Ambaint Parket collectie heeft u keuzen uit: Geborsteld bewerking, rustieke hout met een ruime hoeveelheid aan knoesten, verouderde hout bewerking, geschraapte bewerking, handgeschraapt en handcut bewerking kortom een zeer mooi keuzen waar u nog vele jaren woonplezier kan hebben.

Solidfloor

Solidfloor ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, in elke leefruimte in huis, maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal.

 

Solidfloor staat voor kwaliteit, innovatie en design. Met vernieuwende technieken van afwerking creëren we een grote variëteit aan verrassende vloeren, elk met net weer andere karakteristieken. Strak, modern, klassiek of doorleefd; het uitgebreide en actuele assortiment van Solidfloor biedt interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. Zoek en bekijk je vloer op de vloerplanner

Quickstep

Als je warmte en elegantie in je woning wilt, gaat er niets boven de pracht van een houten vloer. Je raakt nooit uitgekeken op zijn uitzonderlijke schoonheid en hij geeft je levenslang plezier. Een mooie houten vloer is bovendien de ideale basis voor elke stijl en elk interieur.

 

In tegenstelling tot andere houten vloeren hoef je na de plaatsing van je Quick-Step of Solidfloor parketvloer niets meer te doen. Alle parketvloeren zijn in onze fabriek met ofwel 7 lagen UV-geharde lak, ofwel 2 lagen gemodificeerde olie van hoge kwaliteit behandeld. Schuren is dus niet nodig, geen geknoei met stof en ook lakken, oliën of schilderen is niet nodig. Je geniet van je nieuwe vloer vanaf het moment dat hij gelegd is.

Hollandsche Vloeren

Wij Hollanders houden van gezelligheid. De ‘Hollandsche'  manier van leven vraagt om eerlijke en natuurlijke vloeren die dit gevoel uitstralen, in mooie warme grijs- en bruintinten. Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen op een plek waar je tot rust komt en de ‘Hollandsche’ gezelligheid kunt ervaren. Hollandsche Vloeren® biedt een collectie houten vloeren met een authentiek karakter zoals een houten vloer hoort te zijn: doorleefd en getekend. U vindt de gehele collectie Hollandsche vloeren bij ons in de winkel.

bottom of page