top of page

Desso

Interfloor

De wekker gaat, u opent uw ogen. U slaat de deken open en zet uw voeten naast het bed. Uw voeten laten zich omsluiten door een zacht en warm tapijt. Heerlijk hè?

De Ambiant Tapijt collectie is met ruim 25 jaar bestaansrecht niet meer weg te denken bij de Nederlandse woninginrichters. Miljoenen vierkante meters Ambiant Tapijt zijn in die periode verkocht. Dan moet het wel goed zijn, nietwaar? Ieder jaren passen wij de tapijt collectie aan op basis van de laatste trends en kleuren. De Ambiant Tapijt collectie is trendy en kwalitatief, tegen een goede prijs.

Desso tapijt in jouw woning is er in drie topmerken: DESSO, Parade en Bonaparte. Parade staat voor warm, zacht en comfortabel. Bonaparte draait helemaal om een uitgesproken woonstijl, zoals romantisch of juist modern. Bij DESSO spelen trends de hoofdrol en hieronder valt ook DESSO Airmaster. Dit tapijt verbetert het binnenklimaat door opstuivende stofdeeltjes te minimaliseren.

Interfloor tapijt, voor een stijlvolle en eigentijdse vloer die bij u past. Interfloor kijkt en luistert naar de consument en professionele gebruiker. Van voordelig tapijt voor starters tot duurzaam tapijt voor ondernemers. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins. Kom naar de winkel waar we veel stalen hebben om samen met u tapijt uit te zoeken wat bij u past.

bottom of page